Blog

EWA (Empowering Women in Agrifood) 2023 Programı 1.’si:  Microhobist

EWA (Empowering Women in Agrifood) 2023 Programı 1.'si: Microhobist

Avrupa Birliği ve EIT Food tarafından desteklenen ve Türkiye’de  Foodback.co Impact Hub Istanbul Topraktan.co iş birliği ile yürütülen EWA 2023 programı birbirinden kıymetli 10 girişimi 6 ay boyunca verdiği eğitimler ve mentörlüklerle destekledi. 💚 Emek veren tüm ekipleri tebrik ederiz.

Microhobist İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Fuarı’nda!

Öğrencilerle buluşmak ve sürdürülebilir tarımın geleceğini konuşmak için buradaydık. Postbiyotik bitki koruma ürünümüzün ve sürdürülebilir tarım vizyonumuzu öğrenci arkadaşlarımızla paylaştık.

 TÜBİTAK Ziyareti Gerçekleştirdik

MicroHobist Biyoteknoloji olarak bu hafta gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle, beklenmedik bir şekilde tanıştığımız önemli isimlerle değerli deneyimler kazandık. TÜBİTAK Strateji ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Dr. Abit Balin hocamızla gerçekleştirdiğimiz görüşme sırasında, İş Geliştirme Birimi Uzmanı Namık Serkan Taşkıran ile gelecek adımlarımızı planlama fırsatı bulduk. Ardından Semra Onarıcı hocamızla gerçekleştirdiğimiz işbirliği görüşmesi, projelerimizin gelişimi açısından önemli bir adım oldu. Endüstriyel Biyoteknoloji Lablarını keşfederken Tijen Oğraş hocamıza rastlamamız, bu yolculuğun ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha vurguladı. Farklı yerlerde tanışıp TÜBİTAK’ta kesişen yollarımızın, bilime olan inancımız ve genç bilim insanlarına rehberlik etme arzumuz olduğunu fark etmek, bizim için gerçekten müthiş bir tesadüf.